Векторизиране на лого или изображение в рамките на няколко дни!

Векторизирането на дадено изображение или лого е необходимост да се направи за да бъде добре подготвено за печат.

Каква е разликата между векторно и растерно изображение?

Растерните изображения представляват снимките, които правим с фотоапаратите, телефоните, таблетите си и т.н. Те са съставени от определен на брой пиксели (миниатюрни точици), които колкото повече приближаваме или zomm-ваме дадена снимка, толкова повече си личат. Ето защо качеството на снимката започва да се влошава и става размазана и неясна.

Векторните файлове, от друга страна представляват илюстрации от колкото изображения. При тях нямаме фиксиран брой пиксели, който да определя качеството. Такъв тип файлове общо взето се рисуват на програми  за обработване на векторни изображения като Adobe Illustrator например. При тях програмата автоматично преизчислява действията ни посредством формула и това не позволява пикселизиране на изображенията. Колкото и да приближаваме там, няма да се получи въпросното пикселизиране, а линиите ще продължават да си вървят плавно.

Векторизирането на лого или изображение е необходимост, когато трябва да бъде подготвено за печат на календар, визитка, дизайн на тениска и много други.

Векторизиране на Лога и Изображения на цени от 50лв. / без ДДС

ИЗПРАТИ Запитване