Нашите услуги

ВСЕКИ УСПЕШЕН БИЗНЕС, ЗАПОЧВА С ДОБРО ВЗЕТО РЕШЕНИЕ!

Споделен хостинг с 24/7
поддръжка

WEBTIK е официален партньор за България на ONLIZER

Onlizer е компания разработила свързана платформа, която ни дава възможност лесно и бързо да извършваме интеграции и автоматизации с външни софтуери.

Създаването на приложения за вашия бизнес става по-лесно от всякога! Мощният подход за създаване на приложения, основан на принципа „посочи и кликни“, улеснява всеки.

Създававаме автоматични интеграции между любимите си приложения и услуги, за да получавате известия, да синхронизирате файлове, да събирате данни, да изготвяте отчети и др.

повече за Onlizer

WEBTIK е бързо развиваща се компания
с над 300 проекта зад гърба си!

През годините ние се доказахме в eCommerce бранша, като реализирахме редица решения, в помощ на нашите клиенти в B2B търговията. Улеснихме процеса business-to-business, чрез функционалности написани специално за нуждите на нашите клиенти.

Улеснихме процеса на синхронизация на продукти и поръчки със сложни ERP и складови софтуери. Разработихме удобни и бързи чекаути за нашите клиенти, интегрирани с голям набор онлайн разплащателни методи и куриери.

Ако търсите индивидуално отношение и професионализъм, то WEBTIK е вашата компания!

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Избрани клиенти

ONEDIGITAL.BG – Академия за обучение по Дигитални услуги

Както знаете вече и в България дигитализацията в бизнеса набира изключително голяма скорост. Вече е безкомпромисно важно всеки един бизнес да може да бъде достъпен от всяко едно устройство или приложение. Да бъде лесно откриваем в търсачките. Запомнящ се в социалните мрежи и добре наложен на пазара.

Освен това от друга страна, автоматизацията в процеса на работа и обучаването на ваш вътрешен екип, спестява много разходи обвързани с агенции и партньорски фирми.

Ето защо нашата академия е създадена в помощ на малкия и среден бизнес в България, за това ние се отличаваме от всяка друга.

Курсовете са структурирани, така че наученето да може да се интегрира по време на обучението във вашия бизнес. Консултациите са безплатни, а поддръжката от наша страна е на разположение 24/7

Курсове по WordPress

НАШИЯТ ЕКИП

peremiev

Петьо Еремиев

Съосновател в WEBTIK.BG

dyordanov

Даниел Йорданов

SEO Специалист и Управление проекти

vpetrov

Валери Петров

Manager
Digital Marketing

sgajdarov

Стоян Гайдаров

UX/UI дизайнер

mkotseva

Мирослава Коцева

SEO Специалист

pavlov

Антонио Павлов

Уеб разработчик

Последно от нашия блог