Калоян Колев се възстановява с Verthe Acupressure set

Ежедневно чуваме колко е важно да водим здравословен начин на живот. Стремим се да намалим стреса и да се грижим за тялото и съзнанието си. Но кои са основите, върху които се гради здравословният начин на живот? Отговорът е “правилен режим на хранене, ежедневни тренировки и пълноценен сън”.

Калоян Колев – Verthe Acupressure set

Калоян Колев е една от младите надежди на българския ММА спорт. За него е изключително важно да се грижи по правилен начин за тялото си. Занимава се с ММА от близо 6 години, но преди това 15 години е тренирал активно свободна борба. Освен с всеотдайност, много труд и тренировки, той записва 10 победи и 0 загуби, което го нарежда сред най-добрите ни състезатели в този спорт.

Какво включва режимът ти?

На първо място са храненето и тренировките, както е във всеки спорт. А сънят е  от изключителна важност активното възстановяване. Ако нямаш добър сън, няма как да успееш да тренираш пълноценно и да бъдеш във форма.

В създаването на Verthe Acupressure set са вплетени древните традиции, био дизайна и модерните технологии. Красивите лотосови цветчета са изработени от хипоалергенна пластмаса и са ергономично проектирани, за да имат най-голям релаксиращ и лечебен ефект. – Най-висококачественото, хипоалергенни естествени материали – Заострените венчелистчета осъществяват масаж в над 7560 акупресурни точки – Докато си почивате Verthe Acupressure set предизвиква хиляди малки стимулации, което спомага регулацията на сърдечния ритъм, релаксира мускулатурата и освобождава тялото от стрес – Всека комплект е ръчно изработен и съдържа : възглавница, изработена от лен, памук , обвивки от семена елда, хипоалергенна пластмаса, 94 лотосови цветчета размер на възглавничката: 33х46 смКилимче, изработено от лен, памук, пресовани кокосови влакна, хипоалергенна пластмаса, 221 лотосови цветчета, размер на килимчето 44х71см Торба от лен, която грижливо съхранява двата продукта и ги прави удобни за пренасяне. Цветове: Натурален+тюркоаз лилаво+тюркоаз Verthora ви съветва: Най-ефективно е да седите, да лежите или да стоите боси на

Има ли нещо специално, което правиш, за да постигаш здравословен начин на живот? Например специални храни или активности?

Няма специални храни и специални режими. Аз тренирам по мои методи. Стремя се да усещам нуждите на тялото си и да се съобразявам с тях. Затова и тренирам изцяло сам, без треньор, дори понякога да е по-трудно.

Колко време на ден отнема за тренировки?

Като професионален спортист отделям минимум по около 2-3 часа дневно.

Калоян Колев – Verthe Acupressure set

Кое според теб е нужно за наистина здравословен сън?

Удобен матрак и удобна възглавница, както и минимум 8 часа сън, за да дадем възможност на организма си да се възстанови. Отскоро използвам Verthora – един от най-интересните методи за освобождаване на стреса. В продукта Verthe Acupressure set са включени ергономично проектирани лотосови цветчета, изработени от хипоалергенна пластмаса. Те имат силен релаксиращ ефект. Тези “цветчета” осъществяват масаж в ключови точки по тялото, предизвиквайки хиляди малки стимулации за регулацията на сърдечния ритъм. Всеки път усещам мускулите си отпочинали, а тялото възстановено и освободено от напрежението. Както е казал Буда: “Да пазим тялото си здраво е наш дълг, в противен случай не бихме могли да запазим силно и чисто съзнанието си.”

🔗 УЕБ САЙТ VERTHORA BULGARIA

🔗 FACEBOOK СТРАНИЦА

🔗 ПРОДУКТ VERTHE ACUPRESSURE SET

Изработка на видео клип WEBTIK.BG